Bruggeman Mechanisatie / Tuin&Park: Klaar voor de toekomst

Bruggeman Mechanisatie / Tuin&Park zijn gevestigde namen in Lemele en Broekland. Het bedrijf is al 25 jaar bekend onder deze namen, maar bestaat in feite al vijftig jaar. Mark Horstman is al sinds 2003 werkzaam in het bedrijf. Hij kent dus het klappen van de zweep.

“De winkel is net in een nieuw jasje gestoken, we hebben fors uitgebreid en verbouwd. Zo is er nu ook een nieuwe ruime grote showroom van 1000 m2 voor de landbouwmachines. We bieden verder een grote voorraad van bijna drieduizend nieuwe producten, zodat de klanten kunnen zien, voelen en kijken wat we in huis hebben. Bovendien kunnen we daardoor snel leveren.”

Alles onder één dak

“We hebben alles onder één dak. Van Claas trekkers en hooibouwmachines en mest- tot zaaitechniek tot gazonmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers, minitractoren, bosmaaiers en klein materiaal als bouten en moeren: alles op voorraad. Ook hebben we uitgebreid met de Ego accu zitmaaier. Die werken volgens de nieuwste accutechnologie.”

Ontzorgen

Voor beide bedrijven zijn grote werkplaatsen ingericht om de klant te ontzorgen. “We hebben vakkundige monteurs in dienst die de laatste ontwikkelingen kennen en gebruikmaken van de nieuwste apparatuur. Zo kunnen we klanten snel en goed van dienst zijn. Er rijden bovendien drie servicebussen om zowel particulieren als bedrijven op locatie te bedienen bij storingen.”

Duurzaamheid

Het bedrijf telt 35 werknemers, inclusief de tweede vestiging in Lemele. Bruggeman is echt groen bezig en voorbereid op de toekomst. “We hebben overal ledverlichting en de vloeren in het bedrijf zijn gemaakt van gerecycled plastic. Als extra service aan de klant is er een elektrische laadpaal.”

Bruggeman Mechanisatie / Tuin&Park
Van Dongenstraat 36, Broekland
t. 570 – 53 10 35
e. info@bmb-bruggeman.nl
Lemelerweg 25C, Lemele
t. 0572 – 33 13 41
e. lemele@bmb-bruggeman.nl
w. www.uwtuinenpark.nl