Waarom Tammeling Autotechniek voor jou dé juiste garage is?

“De wereld van auto’s heeft altijd een sterke aantrekkingskracht op mij gehad. Het moment om een eigen garage te beginnen was dan ook onvermijdelijk. 2021 is het jaar waarin deze droom werkelijkheid werd; Tammeling Autotechniek. Een universeel garage, waarbij klanttevredenheid en vakmanschap voorop staan. Combineer dit met de liefde en passie voor auto’s en daar is jouw universele garage.” aldus Wouter Tammeling, eigenaar van Tammeling Autotechniek.

Gelegen op een steenworp afstand van Dalfsen, in Oudleusen, is dit garagebedrijf te vinden. Een mooie centrale locatie makkelijk bereikbaar vanuit omliggende plaatsen, dus ook Dalfsen. “Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, hebben we leenauto’s beschikbaar zodat je voor een reparatie of APK toch mobiel blijft.” vertelt Wouter.

Open en transparant

Er zijn veel verschillende soorten autobezitters. Voor de één is de auto een praktisch vervoersmiddel, de ander koestert zijn gouden koets het liefst tot ver in de toekomst. Des te mooier is het om een garage te hebben die meedenkt met de behoefte van zijn klanten. Een blik in de werkplaats laat dit dan ook schitterend zien. Aan de ene kant staat een moderne auto voor een APK en klein onderhoud, om daarnaast vergezeld te worden door een klassieke Saab waar de puntjes op de i worden gezet om nog jaren rijplezier van te hebben.

Wouter vertelt met een glimlach: “Juist de diversiteit aan merken, bouwjaren en auto’s maakt dit werk zo leuk. De kunst om een klant met een glimlach de werkplaats te laten verlaten zit hem in transparant en open communiceren. Waar ben je als klant aan toe en wat kun je verwachten. We doen iedere dag ons best om dit zo goed mogelijk te doen. Zo zorgen we vooral samen met de klant dat de auto weer veilig en naar wens de weg op gaat.”

Tammeling Autotechniek is daarmee hét juiste adres voor alles wat met je auto te maken heeft. Of het nu gaat om onderhoud of reparatie, een Apk-keuring, Airco service, diagnose van storingen of een bandenwissel. Ook is er een regelmatig wisselend aanbod aan occasions beschikbaar, waarbij een proefrit natuurlijk gepaard gaat met een kop goede koffie.

Toekomst

Stilstaan is er niet bij bij Tammeling Autotechniek. Er wordt continu gewerkt om ook in de toekomst klanten zo goed mogelijk te blijven helpen. “Of het nou gaat om onze technische mogelijkheden of het verbeteren van onze service. Het blijven verbeteren en doorontwikkelen is één van de dingen die het ondernemerschap zo leuk maakt. Dus is jouw auto toe aan onderhoud of ben je op zoek naar een nieuwe auto? Neem dan eens een kijkje op www.tammeling-autotechniek.nl

Tammeling Autotechniek
Schoolstraat-Oudleusen 9, Dalfsen
t. 0529-471606 / 06-46567749
e. info@tammeling-autotechniek.nl
w. www.tammeling-autotechniek.nl