Het vernieuwde Rouwcentrum Dalfsen

Rouwcentrum Dalfsen, gevestigd aan de Koestraat 72 te Dalfsen, heeft onlangs een verandering ondergaan.

Was voorheen het bedieningsconcept voor rouwbezoek dat een afspraak moest worden gemaakt met de beheerder, nu kunnen nabestaanden/betrokkenen 24/7 gebruik maken van twee daartoe nieuw ingerichte familiekamers.

Op deze wijze kan er op elk moment en in alle rust afscheid worden genomen. Het bestuur van Rouwcentrum Dalfsen heeft hiertoe besloten omdat een 24/7 service beter aansluit bij de wensen van de nabestaanden. In het Rouwcentrum Dalfsen is er daarnaast de mogelijkheid om de condoleanceplechtigheid te houden.

Voor nadere informatie kunt u ook contact opnemen met onze beheerder mevrouw Siny Overweg of de heer Gerard van Bennekom (vervanger) De contactgegevens treft u hieronder aan.

Rouwcentrum Dalfsen
Koestraat 72, 7721 CS Dalfsen
Mobiel: (06) 30 82 59 58
info@rouwcentrumdalfsen.nl
www.rouwcentrumdalfsen.nl