Kwaliteit staat altijd bovenaan bij Meijer Parket

De showroom van Meijer Parket in De Krim biedt een groot scala aan keuzemogelijkheden op het gebied van vloeren. Met ruim veertig jaar ervaring, legt en levert Meijer Parket naast parket-, pvc en laminaat, ook kurk- en marmoleumvloeren. Tevens is het bedrijf gespecialiseerd in onderhoud/renovatie van houten vloer en traprenovatie.

“We proberen ons te onderscheiden met kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap”, aldus Harco Meijer. “Daarnaast beschikken we over een netwerk van goede, betrouwbare leveranciers. We weten wat materialen doen onder bepaalde omstandigheden en stemmen onze adviezen daarop af. We kijken bijvoorbeeld naar uw woonsituatie en eventueel welke vloer(en) mogelijk zijn op vloerverwarming/koeling.”

Ook in trapbekleding heeft Meijer Parket jarenlange ervaring. Bestaande trappen ogen weer als nieuw, nadat deze bekleed en/of geschuurd en afgewerkt zijn door de specialisten van Meijer Parket. Trappen kunnen worden bekleed met uiteenlopende materialen, zoals hout, pvc of laminaat. Daarnaast kan een trap voorzien worden van led-verlichting onder de treden.

Een bezoek aan de ruim opgezette showroom, met een grote collectie monsterborden, geeft een goed idee van de keuzemogelijkheden. De medewerkers van Meijer Parket komen desgewenst ook aan huis, voor advies ter plaatse. “Naast adviezen doen we ook graag nieuwe ideeën aan de hand”, zegt Harco. “In goed overleg werken we toe naar de beste oplossing voor elke woning.”
We zijn verhuisd!

De showroom aan de Coevorderweg is gesloten. We zijn verhuisd naar de Herenstraat 62 in Slagharen. De nieuwe showroom is inmiddels open. Nog niet alles staat op de plek, maar bezoek aan de showroom en afhalen van onderhoudsmiddelen is al weer mogelijk.

Meijer Parket,
Herenstraat 62, Slagharen
Tel. 0523 682 373
info@meijer-parket.nl
www.meijer-parket.nl