BIJ DONNA VINDT JE HET PERFECTE CADEAU VOOR JEZELF OF IEMAND ANDERS

De winkel van DONNA Jewels & Lifestyle ligt vol met mooie sieraden, horloges, tassen en geurartikelen voor hem en voor haar. De keuze is reuze en in iedere prijsklasse vind je een mooie kado voor jezelf of voor een ander.

“Ons doel is om iedere klant met goed advies en een blij gevoel weer naar huis te laten gaan.” Want een tevreden klant is het ultieme compliment voor de meiden van team DONNA. Je kunt bij ons heel ongedwongen binnenlopen om rond te kijken en te passen. Maar kijk uit! “We horen regelmatig dat de verleiding erg groot is om met iets moois ons pand te verlaten” vertelt Mechteld, eigenaresse van DONNA.

Onze winkel bestaat ruim 8 jaar en sinds 3 jaar vind je DONNA aan de Varsenerpoort 5 in Ommen. Van het kleine winkeltje aan het Kerkplein zijn we doorgegroeid naar een volwassenere winkel aan de Varsenerpoort. De groei die we doorgemaakt hebben is niet alleen in m2 maar ook qua collecties hebben we de afgelopen jaren iedere keer een flinke stap gezet.

Je vindt nog steeds een mooi sieraad voor een leuk prijsje bij ons, daarnaast bieden we nu naast zilver ook een mooie gold collection aan. Wil je een impressie van onze winkel en collectie? Kijk dan eens op www.donna-ommen. nl en volg ons op Facebook en Instagram.

Wij beloven je dat we je blijven verrassen! Liefs de meiden van DONNA.

DONNA Jewels & Lifestyle
Varsenerpoort 5, Ommen
Tel. 0529 – 467 779
info@donna-ommen.nl
www.donna-ommen.nl