Bos Bedden opent tweede filiaal in Nijverdal

Bos Bedden in Nieuwleusen open binnenkort een tweede vestiging. De beddenspecialist uit Nieuwleusen opent hun nieuwe winkel in Nijverdal. Het pand, met een vergelijkbare grootte als in Nieuwleusen, wordt compleet verbouwd en opnieuw ingericht.

Het tweede filiaal ligt aan de Albert Einsteinstraat 11, op industrieterrein ’t Lochter, ter hoogte van de kruising van de N347 en de N35. Doordat het pand eerder in gebruik is geweest voor een beddenspeciaalzaak, is deze zeer geschikt voor de nieuwe showroom. Het pand krijgt de vertrouwde Bos Bedden uitstraling, met de daarbij horende merken. Het vertrouwde Bos Bedden gevoel op een nieuwe locatie.

Geschikte locatie

De huidige locatie in Nieuwleusen heeft sinds de overname al een behoorlijke metamorfose ondergaan. Rutger en Lianna focussen zich op de toekomst en de nieuwe vestiging is daarin de volgende stap. “We werden getipt over een ‘concullega’ in onze branche die ermee stopte, en de mogelijkheid om het pand over te nemen”,vertelt Rutger. “Het is een prachtig pand, met in totaal 2.500 vierkante meter aan winkeloppervlak over twee verdiepingen, vergelijkbaar met onze vestiging in Nieuwleusen. Daarnaast is Nijverdal een heel geschikte plaats hiervoor. We hebben in Nieuwleusen klanten uit die omgeving, maar de verbinding tussen beide plaatsen is niet ideaal. Met een nieuwe vestiging kunnen we onze klanten uit die omgeving beter bedienen en bovendien het achterland van die regio meer aanspreken.”

Ondernemers-energie

Wat voor Rutger ook meespeelt is dat hij zijn ondernemers-energie graag kwijt wil. We hebben veel nieuwe ideeën voor het door ontwikkelen van onze onderneming, maar we merken ook dat we die gedoseerd moeten doorvoeren. Want Bos Bedden moet wel Bos Bedden blijven; vertrouwd blijven aanvoelen voor zowel onze klanten als voor ons team. We hebben een hechte groep medewerkers, die mede verantwoordelijk zijn voor het succes van de onderneming. Dat familiegevoel willen we graag behouden.”

Nijverdal

Afgelopen maanden is er flink geklust in het pand. Het tweede weekend van maart zal de feestelijke opening plaats vinden. Alle vertrouwde merken zullen in Nijverdal aanwezig zijn. Danny Land uit Heino wordt de filiaalmanager. “Hij komt niet uit het team van Bos Bedden, maar is wel iemand met zo’n dertig jaar ervaring in deze branche”, zegt Rutger. “We zijn blij dat we hem hebben leren kennen en hebben het volste vertrouwen in de toekomst.” Hans Hoekstra, voor velen al vele jaren een bekend gezicht in Nieuwleusen, zal voortaan ook te vinden zijn in Nijverdal. Beiden hebben ze veel zin in de nieuwe uitdaging en heten u graag van harte welkom om een kijkje te komen

Bos Bedden
Albert Einsteinstraat 11, Nijverdal
w. www.bosbedden.nl