Een geslaagde Make-Over na een drukke periode

Het is weer tijd voor een make over. In deze zomerspecial gaan we weer iemand gelukkig maken met een nieuw en zomers uiterlijk. Deze keer is de 27-jarige Liset Paarhuis de gelukkige. Al dacht ze daar in het begin anders over want ze is namelijk opgegeven door haar oudere zus Minke. Liset heeft 3 dochters en woont samen met haar man en kinderen in Dalfsen. Voor veel lezers misschien een bekend gezicht want Liset runt samen met haar zus de Kinderkleding winkel “Zussies”. Recent openden ze samen hun nieuwe winkel aan de Prinsenstraat. Om deze drukke periode af te sluiten verdient Liset daarom deze make-over.

Salon Images
We beginnen onze dag bij Salon Images. Sabine en Jenneke staan weer vol verse energie en nieuwe ideeën voor ons klaar. Liset is iemand die niet graag de touwtjes uit handen geeft en vindt het daarom heel spannend om niet te kunnen zien wat er met haar kapsel gaat gebeuren. Specialist Jenneke weet haar al snel op haar gemak te stellen. Doormiddel van het luisteren naar de wens van Liset en te kijken naar haar dagelijkse routine komt Jenneke al snel met een passend idee. Een lichte kleurbehandeling geeft Liset haar haar een stralende en vernieuwde blik. In lengte gaat er best een stuk af, Jenneke zorgt ervoor dat het haar een natuurlijke look en feel behoudt. Liset is merkbaar zenuwachtig over het eindresultaat. Gelukkig duurt dit nog even want eerst moet de verf zijn werk doen. Na ruim een uur gewacht te hebben mag de verf er dan eindelijk uitgespoeld worden. Intussen krijgt Liset een fijne hoofdhuidmassage en een beetje make-up voordat we verder gaan met het föhnen en krullen van het haar. De spanning loopt hoog op zodra het doek voor de spiegel weg gaat. Liset kan zichzelf nu eindelijk zien en is meteen gerustgesteld! Ze is heel erg blij en verrast met het resultaat. Er zitten voor haar gevoel wel drie verschillende kleuren in. Liset heeft best dik haar wat maakt dat elke pluk haar een andere kleur uitstraalt. Liset twijfelt geen seconde op het moment dat Jenneke vraagt of ze er blij mee is. “jazeker!”

“Jeetje wat een verandering zeg, Dit had ik niet verwacht!”

Kledingzaak Kamst Mode
Als we Kamst Mode binnen lopen worden we weer hartelijk onthaald met koffie en gebak voordat we beginnen. Er hangen ter voorbereiding al een aantal kledingstukken klaar. Dit om te voorkomen dat Liset in haar eigen kledingsmaak blijft hangen. Het doel bij Kamst Mode is om je met een goed advies naar huis te laten gaan. Bij het passen van verschillende setjes komt Liset er achter dat soms uit je comfortzone stappen heel positief uitpakt! Het personeel van Kamst Mode kijkt verder dan je zou verwachten. Gelukkig heeft Kamst Mode een breed assortiment aan verschillende merken zoals: Esqualo, District, Fabiene Chapot en het favoriete merk van Dalfsen: Studio Anneloes. Ook staat Liset er zeker niet alleen voor en krijgt ze net als alle andere klanten hulp bij het uitzoeken van kleding die echt bij haar past.

Iets wat natuurlijk helemaal in is voor de zomer zijn de jurken, korte jurken, rokjes en ook de lange jurken liggen weer op voorraad in de winkel. Vooral de bloemetjes print komt weer helemaal terug. Daarom is Liset haar eerste outfit dan ook een leuke broek met shirt in dezelfde print. Het is iets wat ze zelf nooit zou hebben gekozen, maar ze vindt het heel erg leuk! Natuurlijk kijken ze ook nog even verder en krijgt ze een nieuw setje. Deze combinatie bestaat uit een rokje, een shirt en een spijkerjasje. Liset is helemaal enthousiast, alleen vindt ze het rokje een beetje te kort. Maar ook hier heeft het team van Kamst Mode een oplossing voor. Ze heeft een rokje hangen, waar een broekje aan vast zit gemaakt. Zo hoeft Liset zich niet meer druk te maken over dat haar rokje omhoog gaat als ze druk met de kinderen is en het is tegenwoordig helemaal in! De outfit wordt afgemaakt met een paar cowboyboots. Al is Liset eigenlijk al verkocht wil ze toch nog even naar het derde setje kijken. Deze derde outfit is iets zakelijker en staat Liset ook heel erg goed. Dit zou ze bijvoorbeeld aan kunnen doen haar werk. Ondanks dat ze het een hele leuke outfit vindt, blijft setje twee toch haar favoriet! Het ligt buiten haar comfortzone en ze is hierdoor blij verrast!

Liset gaat verrast met haar nieuwe kapsel en outfit naar huis. Ondanks alle spanningen die ze in de ochtend had, heeft ze een leuke en geslaagde dag gehad. Kapsalon Images en Kamst Mode hebben haar goed in de watten gelegd. Ze kan nu thuiskomen als trotse, hippe en uitgeruste moeder!