Autobedrijf Jansen Balkbrug houdt Open Dag met bijzondere Mercedes Benz toertocht

Autobedrijf Jansen in Balkbrug organiseert 17 september een open dag. Het bedrijf, dat specialist is in Mercedes-Benz opent die dag de deuren voor haar klanten en geïnteresseerden. Het wordt een feestelijke dag waarbij een toertocht met bijzondere Mercedes Benz Automobielen op het programma staat.

Deze toertocht wordt het hoogtepunt van de open dag. “We zijn op die dag gastheer van de leden van de MBCN, de Mercedes Benz Club Nederland”, vertelt Hans Jansen, die samen met zijn broer Dick de eigenaar van het bedrijf is. “Leden van deze landelijke vereniging, afkomstig uit het hele land, doen mee aan de toertocht. Er zullen Mercedessen in alle verschijningsvormen te zien zijn. Van echte goed onderhouden oldtimers, klassieke modellen van tientallen jaren terug tot jonge cabrio’s. Het enige selectiecriterium is dat het gaat om auto’s die je niet dagelijks op de weg ziet rijden. De meer bijzondere exemplaren dus. Er zal heel wat te zien zijn.”

De toertocht start en finisht bij Autobedrijf Jansen
De jubileumtour start rond 11.00 uur vanaf het parkeerterrein bij Autobedrijf Jansen. De route van zo’n 100 kilometer voert de deelnemers richting Twente en vervolgens een stukje Duitsland in waar een bijzondere grensovergang gepasseerd wordt. “Het wordt gezellig; we doen rustig aan”, zegt Hans. “Onderweg zijn enkele leuke stops ingepland. Zo stoppen we bij een aardbeienkwekerij en een bierbrouwerij waar wat lekkers te proeven valt. Aan het einde van de tour bieden we de deelnemers nog iets te eten aan om met een gevulde maag weer naar huis te gaan.”

De eigenaren van de opvallende Mercedessen keren naar verwachting rond 15.30 uur terug op het terrein van Autobedrijf Jansen. Zowel voor vertrek (aankomst vanaf 10.00 uur) als na terugkeer zijn de auto’s voor het publiek uitgebreid te bezichtigen. Deze Mercedes Benz opstelling maakt aldus deel uit van de open dag maar er is die dag in de showroom en op het terrein rond het autobedrijf nog veel meer te beleven, ook wanneer de auto’s bezig zijn aan hun toertocht. Tijdens de open dag zijn er hapjes en drankjes en bezoekers kunnen kennismaken met alle facetten van het bedrijf.Heeft U een Mercedes Benz en wilt U meerijden met deze bijzondere toertocht houd onze socials, Facebook en Insta in de gaten en meld U aan op: toertocht@autobedrijfjansen.nl. Dit kan uiterlijk tot 1 september.

Presentatie bedrijf
“Want dat is wat we tijdens de open dag willen benadrukken”, zegt Dick Jansen. “We willen ons bedrijf laten zien. We zitten op een goede locatie langs de N377 tussen Balkbrug en Nieuwleusen. We hebben een naam als het gaat om verkoop, reparatie en onderhoud van jong gebruikte Mercedes Benz auto’s zowel personenauto’s als (lichte) bedrijfsauto’s. Maar niet iedereen weet dat we hier behalve onze uitgebreide werkplaats ook een wasstraat hebben. Zulke dingen willen we op de open dag laten zien.”

“Daarnaast willen we laten zien dat we als modern autobedrijf met onze tijd meegaan. Hoewel benzine- en dieselauto’s nog merendeels verkocht worden, is er een duidelijke tendens naar elektrisch rijden, al dan niet hybride. We zijn van alle markten thuis en kunnen op alle gebieden een zeer ruime keuze aanbieden. Niet voor niets hebben we standaard altijd zo’n tachtig auto’s op voorraad. Onze website wordt dagelijks bijgewerkt, zodat we altijd een actueel overzicht kunnen bieden.”

In de eigen werkplaats bieden we onderhoud op het breedste gebied, zoals APK, diagnose stellen, de inbouw van alarm en airco-service, (schade-)reparatie in samenwerking met verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen. Alle Mercedes Benz personenauto’s worden afgeleverd met BOVAG-garantie, die eventueel verlengd kan worden. Elke auto is voorzien van het Nationale Autopas Certificaat.

Graag tot ziens op 17 september.
Dick en Hans Jansen

Autobedrijf Jansen B.V.
Zwolseweg 197, Balkbrug
t. 0523 – 65 66 20
www.autobedrijfjansen.nl