Hofleverancier Koops bedden garandeert slaapcomfort

Slaapkamer- en beddenspeciaalzaak Koops Bedden is al generaties het vertrouwde adres als het gaat om de aanschaf van een goed bed. De kwaliteit, service en continuïteit van Koops bedden werd in 2016 bekroond met een koninklijke onderscheiding. Sindsdien draagt zij het koninklijk wapen en de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.

Oudste beddenspeciaalzaak
In 1840 werd op bescheiden wijze in Wezep begonnen met het inzamelen van wol om dekens te laten maken, na de oorlog was Koops Bedden één van de eerste slaapkamerspeciaalzaken in Nederland. Inmiddels bestrijkt het bedrijf een oppervlakte van ruim 2.500 vierkante meter en staan 14 medewerkers klaar om de klant te adviseren en te ontzorgen.

Ente (sr) Bosma is trots op zijn bedrijf en we gaan gewoon door, want mijn zoon heeft inmiddels de zaak overgenomen dus de komende generatie is ook alweer gegarandeerd. “We zijn de oudste beddenspeciaalzaak van Nederland. We hebben een eigen visie op slaapcomfort ontwikkeld: dit manifesteert zich in ons eigen merk ‘Royal Koops Collectie’. Hierdoor kunnen wij meer service en garantie bieden en zijn wij niet merk gebonden. ‘Royal Koops Collectie’ ligt al meer dan twintig jaar goed in de markt. Verder hebben we ook al meer dan zestig jaar een samenwerkingsverband met een groot aantal Nederlandse collega’s waarbij we samen het top merk sleep en dream ontwikkeld hebben het enige merk wat we voeren is Auping, met auping hebben we een groot aantal raakvlakken: familiebedrijf, koninklijk onderscheiden, staat voor kwaliteit en is een Nederlands bedrijf, wij hebben dan ook als enige merk in onze zaak een grote studio van auping

Professioneel
Opvallend in de winkel is de sfeer en de uitstraling. Alles is met zorg professioneel aangekleed en op elkaar afgestemd, vul dit aan met kwaliteit en comfort en je weet gelijk waarom mensen kiezen voor Koops Bedden. Ente: “We hebben de grootste bed textielcollectie van Nederland met meer dan 1200 overtrekken op voorraad. We voeren geen webshop omdat wij geloven in het belang van persoonlijk contact en advies.

We nodigen consumenten graag uit om zelf een kijkje te komen nemen, wij zijn makkelijk bereikbaar en hebben we een ruime parkeergelegenheid. We hebben tachtig opstellingen elk met hun eigen sfeer. Wij hebben hiervoor dan ook een styliste in dienst. Wij staan bekend om ons persoonlijk advies en worden ook benaderd voor complete inrichting van slaapkamers van matras tot aan het dekbedovertrek.”

Koops Bedden blijft voorop lopen in de ontwikkelingen en verder bouwen aan ‘individueel slaapadvies’ en ‘unieke slaapgarantie’. Volgend jaar zomer vindt er zelfs weer een uitbreiding plaats van het pand aan de Rondweg 72. Dus volop activiteit door kooppsbedden

Koops Bedden
Rondweg 72, Wezep
t. 038 – 376 1212
e. info@koopsbedden.nl
w. www.koopsbedden.nl