Met Anton’s bloemen wordt uw tuin een bloeiend paradijs

Met het voorjaar voor de deur, begint het bij menig tuinliefhebber alweer te kriebelen. We kunnen bijna niet meer wachten om voorjaarsbloeiers zoals viooltjes, primula’s of vergeet-me-nietjes te planten.

Om straks aan alle vraag te voldoen is eigenaar Anton Nikkels van Anton’s Bloemkwekerij al druk bezig om zomerbloeiers op te kweken. Dat gebeurt allemaal op een natuurlijke wijze.

“We hebben verschillende nestjes van winterkoninkjes die zich voeden met insecten die zich in de kas bevinden. Afgelopen jaar zijn er meerdere jonge vogeltjes uitgevlogen.”

Anton Nikkels heeft inmiddels meer dan 38 jaar ervaring in het kweken en oppotten van diverse soorten planten en zomerbloeiers. Eigenlijk kun je voor een uitgebreid assortiment bij Anton’s Bloemkwekerij terecht zoals vaste meerjarige planten, kruiden, groenten voor de moestuin en perkplanten. Het aanbod bestaat altijd uit een mooie mix van soorten en kleuren. “We hebben altijd een zeer breed assortiment, ook potgrond met voeding voor een zomerlang groei en bloei plezier”, laat Anton weten.

Wie bij Anton zijn planten koopt kan altijd rekenen op een goed advies zoals welke planten het liefst in de zon staan of juist beter gedijen in de schaduw. Bijzonder zijn ook de fraai opgemaakte plantencombinaties van onder andere boomschors en mandjes of emmers. “Deze kun je prachtig buiten zetten om je tuin te verfraaien”, aldus Anton. Wil je al dit groen en moois zelf aanschouwen kom dan langs bij: Anton’s Bloemkwekerij aan de Zandspeur 81 in Nieuwleusen. Vanaf maart is de kwekerij van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00

Anton’s bloemkwekerij
Zandspeur 81, Nieuwleusen
Tel. 06 – 50406245
info@antonsbloemkwekerij.nl
www.antonsbloemkwekerij.nl