Wekelijks 20 minuten training houdt vitaal

Ronald Booijink heeft er inmiddels 150 trainingen op zitten sinds fit20 in Dalfsen in het najaar van 2019 open ging. Elke woensdagochtend om 08:00 uur heeft hij onder begeleiding van zijn personal coach een pittig trainingsprogramma van twintig minuten. Dit is voor hem de ideale vorm van fitness waardoor hij in zijn intensieve werk- en sociale leven lichamelijk optimaal kan functioneren.

“Door het voetballen had ik slijtage in mijn gewrichten en lage rugpijn opgelopen. Door de training heb ik een sterker spierstelsel en kan ik weer makkelijker lichamelijke activiteiten ondernemen. Ik mag graag veel wandelen en klussen in huis of de tuin en dat gaat mij nu weer veel beter af”, vertelt een enthousiaste Ronald.

fit20 is een unieke manier om gezond en sterk te worden. Je hoeft dus niet uren per week zwetend in de sportschool te zitten om een goed resultaat te behalen. “We maken per persoon een eigen programma, passend bij ieders niveau”, laat eigenaresse Lisette Vos weten. “Ook zonder klachten kun je bij ons terecht, dan houd je preventief je lichaam en spieren in vorm.”

De korte intensieve inspanning ligt Ronald goed. “Door het tijdstip valt het goed in te passen binnen mijn werkplanning. Door het ingebouwde wedstrijdelement blijf je steeds gemotiveerd om nieuwe doelstellingen te halen en jezelf te verbeteren. De personal coach is ook altijd geïnteresseerd in hoe het gaat en past oefeningen op mijn persoon aan”, aldus Ronald.

Bij fit20 train je altijd alleen of met maximaal twee personen onder begeleiding van een coach. Lisette nodigt belangstellenden uit voor een gratis kennismakingstraining. Dan kun je zelf ervaren hoe het is om twintig minuten intensief bezig te zijn.

Dus meld je nu aan bij:

fit20 Dalfsen
Prinsenstraat 32, Dalfsen
Tel. 0529-214000
dalfsen@fit20.nl
www.fit20dalfsen.nl